Privatumo politika


Bendra informacija

1. www.asteri.lt (toliau - Duomenų valdytojas) šia privatumo politika (toliau - Privatumo politika) nustato asmens duomenų tvarkymo sąlygas naudojantis Duomenų valdytojo valdoma interneto svetaine. Privatumo politikos nustatytos sąlygos taikomos interneto svetainės lankytojui norint pasiekti teikiamą turinį, nepaisant to, kokį įrenginį (kompiuterį, mobilųjį telefoną, planšetę, televizorių ar kt.) naudojate.

2.Duomenų valdytojo kontaktiniai duomenys: info@asteri.lt.

3.Duomenų valdytojas gerbia Jūsų privatumą, todėl užtikrina Jūsų asmeninės informacijos, pateiktos tinterneto svetainėje www.asteri.lt, saugumą ir konfidencialumą pagal Privatumo politikoje išdėstytas sąlygas.

4. Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši Privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.

5. Politika remiasi ir galioja kartu su aukščiau minėtais aktais bei Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu (BDAR) - (EU) 2016/679.

Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas ir saugojimas

1. Renkama informacija:

  1. Jūsų pateikiama informacija prenumeruojant naujienlaiškį ar užpildant registracijos formą konsultacijai:
  • Vardas
  • Pavardė
  • Elektroninio pašto adresas
  • Telefono numeris
  • Jūsų asmens rekvizitai arba atstovaujamos įmonės / darbovietės rekvizitai sąskaitai
  • Kita jūsų valia pareikšta informacija registruojantis konsultacijai.

  • 2. Informacija, kaip naudojama Duomenų valdytojo interneto svetainė. Duomenų valdytojas taip pat gali rinkti ir kitą informaciją apie Jus, Jūsų įrenginį ar Jūsų naudojimąsi interneto svetaine su Jūsų sutikimu. Informacija apie jus gali būti renkama automatiškai apsilankius  interneto svetainėje (naudojant slapukus) ar apsilankius Duomenų valdytojo socialinių tinklų paskyrose, pavyzdžiui: "Facebook", "Linkedin", "Instagram" ir kt.

2. Duomenys renkami ir tvarkomi šiems tikslams:

  1. Naujienlaiškių siuntimas.
  2. Naujienlaiškių statistikos vedimas: naujienlaiškių atidarymo, nuorodų paspaudimo ir kt. rodikliai.
  3. Užklausų apdorojimas.

3. Duomenų subjektų teisės:

  1. Susipažinti su apie Jus sukaupta informacija.
  2. Reikalauti ištaisyti klaidingus duomenis.
  3. Reikalauti ištrinti duomenis. Nutraukti naujienlaiškių prenumeratą galite paspaudę nuorodą "Atsisakyti" bet kuriame Duomenų valdytojo siųstame naujienlaiškyje.
  4. Norėdami susipažinti, pakeisti arba ištrinti apie Jus turimus duomenis, prašome kreiptis el. paštu info@asteri.lt

Slapukai ir jų naudojimo tvarka

1. Duomenų valdytojo tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Slapukai yra įrašomi Jūsų kompiuteryje ar kitame naudojamame įrenginyje tam, kad Duomenų valdytojas galėtų užtikrinti teikiamų paslaugų kokybę, atpažintų Jus kaip ankstesnį interneto svetainės lankytoją bei galėtų vesti interneto svetainės lankomumo statistiką.

2. Naršydami Duomenų valdytojo interneto svetainėje Jūs sutinkate, kad slapukai būtų išsaugoti Jūsų kompiuteryje, telefone, planšetėje ar kitame naudojamame įrenginyje.

3. Peržiūrėti ar atšaukti duotą sutikimą galite pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus.

Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

Duomenų valdytojas turi teisę perduoti asmeninę informaciją trečiosioms šalims tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

Papildomos saugumo priemonės

Duomenų valdytojo interneto svetainėje įdiegtas SSL sertifikatas, todėl ryšys tarp Jūsų naršyklės ir sistemos serverio yra šifruotas.

Baigiamosios nuostatos

1. Tolimesnis naudojimasis Duomenų valdytojo interneto svetaine reiškia sutikimą su šia Privatumo politika.

2. Duomenų valdytojas turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo politiką ir apie tai paskelbti interneto svetainėje.

3. Kilus ginčams ir nepavykstant jų išspręsti tarpusavio sutarimu, ginčai sprendžiami Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.